SHS Oy ja AM Security Oy sopivat yhteistyöstä

Artikkeli julkaistu 27.11.2013.

SHS Oy ja AM Security Oy sopivat yhteistyöstä

SHS Oy ja AM Security Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa AM Security Oy jälleenmyy, asentaa ja huoltaa Suomen Hälytys-Siirto Oy:n hälytyksensiirtopalveluja.

AM Security Oy

AM Security Oy on kotimainen turvaurakoitsija, jolla on pitkä kokemus ja vahva ammattitaito turvallisuusjärjestelmien kokonaistoimittajana. AM Security Oy:n omat toimipisteet ja laaja partner-verkosto mahdollistavat SHS Oy:n hälytyksensiirtopalvelujen kustannustehokkaan ja nopean toimituksen kaikkialle Suomessa. AM Security Oy:n liikevaihto vuonna 2012 oli n. 22 M€ ja sen palveluksessa työskentelee 109 henkilöä.

AM Security Oy on Turvatekniikan keskuksen hyväksymä paloilmoitinliike. Yhteistyö SHS Oy:n kanssa täydentää AM Security Oy:n tarjoaman murto- ja paloilmoitinkohteissa ja luo yhteistyökumppanien asiakkaille mahdollisuuden asioida aina paikallisen asiantuntijan kanssa.

Lisätietoja

AM Security Oy, tj. Hannu Palokangas, 010 480 3517

SHS Oy, tj. Jouni Aaltonen, 044 906 4000