SHS ja Anvia Securi sopivat yhteistyöstä

Artikkeli julkaistu 11.02.2011.

SHS ja Anvia Securi Oy yhteistyöhön

SHS ja Anvia Securi Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Securi-hälytyskeskus vastaanottaa ja edelleen välittää Suomen Hälytys-Siirto Oy:n asiakkaiden kulunvalvonta-, murto-, palo-, lvi- ja henkilöturvajärjestelmien antamat hälytykset.

Securi-hälytyskeskuksessa noudatetaan DNV:n sertifioimaa ISO 9001:2000 laadunhallintajärjestelmää ja se toimii Finanssialan Keskusliiton hyväksymänä yhteysvikavalvonnan palveluntarjoajana SHS:n asiakkuuksissa.

Anvia Securi Oy

Anvia Securi Oy on lukituksen ja turvatekniikan asiantuntija, jolla on toimipisteet Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Seinäjoella, Vaasassa, Pietarsaaressa, Kokkolassa, Raahessa, Oulussa ja Kuusamossa.

Anvia konserni

Anvia Securi Oy kuuluu Anvia-konserniin. Anvia on kasvava ja kansainvälistyvä ICT-alan ratkaisu- ja palveluyhtymä, joka muodostuu Anvia Oyj:stä ja sen tytäryhtiöistä. Anvia konsernilla on neljä liiketoiminta-aluetta: tietoliikenteen palvelu- ja verkkoliiketoiminta, Securi-turvaliiketoiminta, IT-liiketoiminta sekä TV-liiketoiminta. Anvia konsernin palveluksessa on yli 700 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2009 oli 103 M€.